Andre produkter - Calivita i Norge

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Gå til innhold

Andre produkter

Andre produkter
30 kapsler
30 tabletternaturlig humørstøtte
500 gr

Kollagenkompleks

Kollagenkompleks supplert med hyaluronsyre, Q10, urteekstrakter og naturlig antioksidant vitamin E. En porsjon inneholder 10 g hydrolysert kollagen type I+ III. Smakfull pulverdrikk med sitronsmak uten konserveringsmidler, ingen fargestoffer, uten tilsatt sukker, gluten og soya og GMO-fri.
60 kapsler

leverstøttende, regenererende preparat

#partyUp er den unike kombinasjonen av naturlige vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioksidanter og urter. Dens aktive ingredienser hjelper kroppen til å takle belastningen forårsaket av alkohol. Dens aktive ingredienser støtter synergisk leverens funksjon og reduserer tegn på bakrus (mangel på konsentrasjon, dehydrering, tretthet, ubehag), og beroliger dermed fordøyelses- og nervesystemet, hjelper konsentrasjonen og erstatter de utarmete mineralene. *Kapselen inneholder ikke kunstige tilsetningsstoffer og den er forbrukbar for vegetarianere.
100 tabletter

Selv om kroppen vår er i stand til å syntetisere arginin, er det visse situasjoner i livet når produksjonen reduseres. En ting som kan forårsake en slik reduksjon, og er ofte erfarne og kjent for mange av oss er stress. Anvendelse av arginin har økt betydelig, da det har flere kjente fordelaktige virkninger. Det påvirker den generelle fysiologiske utvidelse av blodårene som gjør den til en favoritt supplement for idrettsutøvere.
60 kapsler

Beauty Formula er et sammensatt produkt som inneholder vitaminer , mineraler, aminosyrer, kollagen og urter, hvis aktive bestanddeler kan bidra til å bevare friske struktur av hår, hud og negler.
180 kapsler

cellebeskyttelse

De aktive ingrediensene i kosttilskudd Cell XC (Culevit) er aminosyrer og vitaminer , som deltar i normal funksjon av kroppen. Cell XC kapsler kan brukes med gode resultater for roborating, eller for regenerering kroppen i tilfelle sykdom eller tilstand av utvinning.
90 tabletter

På grunn av feil kosthold og genetikk, en betydelig andel av den aldrende befolkningen lever med forhøyet kolesterol nivåer. Det er ikke en enkel fenomen, og i det lange løp kan det utgjøre en stor risiko. De aktive ingrediensene i Cholestone kan effektivt støtte sunn blod triglyseridnivåer.
12 lapper

Den raske utviklingen av sivilisasjonen innebærer også at kroppen vår er daglig møtt med masse giftstoffer . Dessverre kan vi ikke unngå å møte miljøforurensning , kjemikalier, medisiner og visse forbruksvarer . Parten av dem kan akkumuleres i kroppen. Detox Patch fjerner dem fra kroppen ved hjelp av østlig visdom.
90 Tabletter

Bevaring av felles helse er av sentral betydning i hverdagen. De hyppigste årsakene til ledd deformasjon utvikling er: overflødig kroppsvekt , feil kosthold, enten en stillesittende eller overbelastning livsstil (ess sport, hardt fysisk arbeid) og stress. Joint Protex er utformet for å støtte helsen til våre ledd.
90 Tabletter

Det er noen situasjoner i livet når våre ledd trenger ekstra beskyttelse. I forhold til vår gamle produktet Joint Protex, støtter Joint Protex FORTE helsen til leddene i økte mengder av aktive ingredienser, slik at vi anbefaler det først og fremst for de som trenger ekstra beskyttelse.
100 tabletter

Leveren er et organ av overordnet betydning som kan sees på som en "stor skala industriarbeider" alltid fungerer på full kapasitet. Det spiller en dobbel rolle i å syntetisere viktige stoffer for kroppen og bryte ned skadelige stoffer og dermed avgifte kroppen. Aktive stoffer i Liver Aid støtte sunn funksjon av leveren i en naturlig måte.
60 kapsler

Lysin er en såkalt essensiell aminosyre, en viktig bestanddel av proteiner. Uttrykket "essensielle" betyr at kroppen ikke er i stand til å produsere stoffet i seg selv, det er derfor vi trenger å få det fra eksterne kilder. Produktet L-Lysin PLUS er basert på lysin, som er supplert med vitamin C.
90 tabletter

Etter fylte 30, produksjon av veksthormon plutselig avtar, negativt påvirker flere prosesser som finner sted i kroppen. Muskelmasse reduserer aktiviteten avtar, etc. Det samme skjer ved varig belastning. Med Power Booster (Natural HGH Support) kan du naturligvis støtte erstatningsprosesser uten sterkt å intervenere i funksjon av kroppen.
60 tabletter

URX er en formel utviklet spesielt til den interne støtten fra urinveiene som aktive ingredienser - har vært kjent og brukt med forkjærlighet i tradisjonell medisin i århundrer - kan tilby hjelp i situasjoner da støtter urinveiene er sterkt anbefalt.
60 tabletter

Etter lange anfall av stående eller sittende mange mennesker opplever tunge bein, smerte eller hevelse. For mange av dem mange timer stående og sittende er en samtidig av sitt yrke (lærere, frisører, kirurger, kontorarbeidere , etc.) og VeinProteX kan tilby stor hjelp, så det er spesielt utviklet for å støtte helsen årer.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tilbake til innholdet