Andre produkter - Calivita International i Norge - Culevit, Noni, Paraprotex

 Søk 
PRODUKTER
KJØP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Andre produkter

Other products
Andre produkter

Arginine Plus

100 tabletter

Selv om kroppen vår er i stand til å syntetisere arginin, er det visse situasjoner i livet når produksjonen reduseres. En ting som kan forårsake en slik reduksjon, og er ofte erfarne og kjent for mange av oss er stress. Anvendelse av arginin har økt betydelig, da det har flere kjente fordelaktige virkninger. Det påvirker den generelle fysiologiske utvidelse av blodårene som gjør den til en favoritt supplement for idrettsutøvere.

Add

Beauty Formula

90 tabletter

Beauty Formula er et sammensatt produkt som inneholder vitaminer , mineraler, aminosyrer, kollagen og urter, hvis aktive bestanddeler kan bidra til å bevare friske struktur av hår, hud og negler.

Add

Cholestone

90 tabletter

På grunn av feil kosthold og genetikk, en betydelig andel av den aldrende befolkningen lever med forhøyet kolesterol nivåer. Det er ikke en enkel fenomen, og i det lange løp kan det utgjøre en stor risiko. De aktive ingrediensene i Cholestone kan effektivt støtte sunn blod triglyseridnivåer.

Add

Culevit

180 tabletter

De aktive ingrediensene i kosttilskudd Culevit er aminosyrer og vitaminer , som deltar i normal funksjon av kroppen. Tabletten Culevit kan brukes med gode resultater for roborating, eller for regenerering kroppen i tilfelle sykdom eller tilstand av utvinning.

Add

Detox Patch

12 lapper

Den raske utviklingen av sivilisasjonen innebærer også at kroppen vår er daglig møtt med masse giftstoffer . Dessverre kan vi ikke unngå å møte miljøforurensning , kjemikalier, medisiner og visse forbruksvarer . Parten av dem kan akkumuleres i kroppen. Detox Patch fjerner dem fra kroppen ved hjelp av østlig visdom.

Add

Joint ProteX

90 Tabletter

Bevaring av felles helse er av sentral betydning i hverdagen. De hyppigste årsakene til ledd deformasjon utvikling er: overflødig kroppsvekt , feil kosthold, enten en stillesittende eller overbelastning livsstil (ess sport, hardt fysisk arbeid) og stress. Joint Protex er utformet for å støtte helsen til våre ledd.

Add

Joint ProteX Forte

90 Tabletter

Det er noen situasjoner i livet når våre ledd trenger ekstra beskyttelse. I forhold til vår gamle produktet Joint Protex, støtter Joint Protex FORTE helsen til leddene i økte mengder av aktive ingredienser, slik at vi anbefaler det først og fremst for de som trenger ekstra beskyttelse.

Add

Liver Aid

100 tabletter

Leveren er et organ av overordnet betydning som kan sees på som en "stor skala industriarbeider" alltid fungerer på full kapasitet. Det spiller en dobbel rolle i å syntetisere viktige stoffer for kroppen og bryte ned skadelige stoffer og dermed avgifte kroppen. Aktive stoffer i Liver Aid støtte sunn funksjon av leveren i en naturlig måte.

Add

L-Lysine PLUS

60 kapsler

Lysin er en såkalt essensiell aminosyre, en viktig bestanddel av proteiner. Uttrykket "essensielle" betyr at kroppen ikke er i stand til å produsere stoffet i seg selv, det er derfor vi trenger å få det fra eksterne kilder. Produktet L-Lysin PLUS er basert på lysin, som er supplert med vitamin C.

Add

Natural HGH Support

90 tabletter

Power Booster

Etter fylte 30, produksjon av veksthormon plutselig avtar, negativt påvirker flere prosesser som finner sted i kroppen. Muskelmasse reduserer aktiviteten avtar, etc. Det samme skjer ved varig belastning. Med Natural HGH Support kan du naturligvis støtte erstatningsprosesser uten sterkt å intervenere i funksjon av kroppen.

Add

URX

60 tabletter

URX er en formel utviklet spesielt til den interne støtten fra urinveiene som aktive ingredienser - har vært kjent og brukt med forkjærlighet i tradisjonell medisin i århundrer - kan tilby hjelp i situasjoner da støtter urinveiene er sterkt anbefalt.

Add

VeinProteX

60 tabletter

Etter lange anfall av stående eller sittende mange mennesker opplever tunge bein, smerte eller hevelse. For mange av dem mange timer stående og sittende er en samtidig av sitt yrke (lærere, frisører, kirurger, kontorarbeidere , etc.) og VeinProteX kan tilby stor hjelp, så det er spesielt utviklet for å støtte helsen årer.

Add
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu