Antioksidanter - Calivita i Norge

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Gå til innhold

Antioksidanter

Antioksidanter
60 kapsler

Chewable CoQ10 er en velsmakende, tyggbar kapsel med naturlig appelsinsmak. Hver tablett inneholder 60 mg koenzym Q10.
100 kapsler

Cocoa bean ekstrakt med goji ekstrakt. Cocoa bean inneholder viktige flavonoider som teobromin. Også inneholder magnesium og kalium.
30 sublingvaltabletter

CoQ10 Lozenges er en under tungen tablett inneholdende CoQ10, med en naturlig sitronsmak, som muliggjør raskere og mildere absorpsjon som de aktive bestanddeler unngå fordøyelsessystemet og komme seg til cellene ved direkte inn i blodsirkulasjonen .
60 kapsler

Lutein Plus er en kompleks antioksidant formel vi har utviklet spesielt for å støtte helsen til øynene. Det kan være en effektiv hjelp for alle som har øyne er utsatt for økt belastning; for eksempel de som arbeider med datamaskiner eller i kunstig lys.
60 kapsler

Mega CoQ10 Plus, en høy dose CoQ10 forberedelse, gjort komplett med antioksidant trio av betakaroten - vitamin E - selen.
90 tabletter

Mega qProtect er en høy kvalitet formel spesielt utviklet for å øke antioksidant beskyttelse. De viktigste ingrediensene i formelen er forskjellige planteekstrakter (Ginkgo biloba, grønn te og blåbær) som er kjent for sine antioksidantegenskaper og mange andre vitaminer og sporstoffer, for å støtte vår helse.
90 tabletter

Den viktigste ingrediensen i formelen er Ginkgo biloba, som er den eldste treet i historien til Jorden. Det er vel kjent at i tillegg til sin antioksidantegenskaper, er det fordelaktig påvirker funksjonen av kroppen på mange andre måter. Formelen inneholder nyttige vitaminer og sporstoffer i tillegg.
60 kapsel

Mange har hørt om de helsemessige støtter effekten av rødvin. Resveratrol PLUS er en premium kvalitet antioksidant formel, som inneholder verdt egenskaper av polyfenoler rødvin kondensert i en kapsel. De andre aktive ingredienser jobber i synergi for å komplettere sin celle beskyttende effekter.
90 kapsler

Forsyne cellene med nødvendig energikilde, og du vil bli fornøyd med resultatet! Q10 er et stoff som er uunnværlig for energiforsyningen i våre celler. Hvis våre celler får sin kontingent, de energi til hele kroppen. Resultatet? Arbeidsevne, energi og smidighet outdoing selv de unge.
30 kapsler

Super Mega CoQ10 er en ekstra høy dose CoQ10 forberedelse med ekstra antioksidanter. I en høyere dose, kan de mange gunstige effekter av Q10 være mer uttalt og du kan godt bidra til å forbedre livskvaliteten ved å ta bare en kapsel.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tilbake til innholdet