Antioksidanter - Calivita International i Norge - Culevit, Noni, Paraprotex

 Søk 
PRODUKTER
KJØP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Antioksidanter

Antioxidants
Antioksidanter

Cocoa Bean Extract+ 100 kapsler

Cocoa bean ekstrakt med goji ekstrakt. Cocoa bean inneholder viktige flavonoider som teobromin. Også inneholder magnesium og kalium.

Add

CoQ10 Lozenges 30 sublingvaltabletter

CoQ10 Lozenges er en under tungen tablett inneholdende CoQ10, med en naturlig sitronsmak, som muliggjør raskere og mildere absorpsjon som de aktive bestanddeler unngå fordøyelsessystemet og komme seg til cellene ved direkte inn i blodsirkulasjonen .

Add

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips 240 ml

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips er ikke bare en av de mange nye typer vitamin C formler, men en kompleks antioksidant formel, som aktiv ingredienser utmerket bidra til å bevare vår helse, samt opprettholde vår generelle velvære. På grunn av den flytende form kan det være ideelt for dem også som ikke liker nettbrett og kapsel former.

Add

Lutein Plus

60 kapsler

Lutein Plus er en kompleks antioksidant formel vi har utviklet spesielt for å støtte helsen til øynene. Det kan være en effektiv hjelp for alle som har øyne er utsatt for økt belastning; for eksempel de som arbeider med datamaskiner eller i kunstig lys.

Add

Mega CoQ10 Plus

60 kapsler

Mega CoQ10 Plus, en høy dose CoQ10 forberedelse, gjort komplett med antioksidant trio av betakaroten - vitamin E - selen.

Add

Mega qProtect

90 tabletter

Mega qProtect er en høy kvalitet formel spesielt utviklet for å øke antioksidant beskyttelse. De viktigste ingrediensene i formelen er forskjellige planteekstrakter (Ginkgo biloba, grønn te og blåbær) som er kjent for sine antioksidantegenskaper og mange andre vitaminer og sporstoffer, for å støtte vår helse.

Add

qProtect

90 tabletter

Den viktigste ingrediensen i formelen er Ginkgo biloba, som er den eldste treet i historien til Jorden. Det er vel kjent at i tillegg til sin antioksidantegenskaper, er det fordelaktig påvirker funksjonen av kroppen på mange andre måter. Formelen inneholder nyttige vitaminer og sporstoffer i tillegg.

Add

Resveratrol PLUS

60 kapsel

Mange har hørt om de helsemessige støtter effekten av rødvin. Resveratrol PLUS er en premium kvalitet antioksidant formel, som inneholder verdt egenskaper av polyfenoler rødvin kondensert i en kapsel. De andre aktive ingredienser jobber i synergi for å komplettere sin celle beskyttende effekter.

Add

Smokerade

90 tabletter

Smokerade er en fremragende antioksidant formel, som støtter vår kropp i bekjempelse cellen ødeleggende effektene av oksidative prosesser som følge av røyking. På grunn av de gunstige effektene av sine komplekse ingredienser anbefales det like for aktiv og passiv smokersl. På grunn av dens usedvanlig antioksidant virkning, kan den brukes ved røykere også.

Add

Super Coenzyme Q10 Plus

90 kapsler

Forsyne cellene med nødvendig energikilde, og du vil bli fornøyd med resultatet! Q10 er et stoff som er uunnværlig for energiforsyningen i våre celler. Hvis våre celler får sin kontingent, de energi til hele kroppen. Resultatet? Arbeidsevne, energi og smidighet outdoing selv de unge.

Add

Super Mega CoQ10 30 kapsler

Super Mega CoQ10 er en ekstra høy dose CoQ10 forberedelse med ekstra antioksidanter. I en høyere dose, kan de mange gunstige effekter av Q10 være mer uttalt og du kan godt bidra til å forbedre livskvaliteten ved å ta bare en kapsel.

Add

Xantho PLUS

90 kapsler

Xantho PLUS er en up-to-date, komplisert formel. Vi har trukket ut sine aktive ingredienser av planter som er svært høy i antioksidanter, for den beste beskyttelse av celler mot de skadelige effektene av frie radikaler.

Add
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu