Om Calivita Klubb - Calivita International i Norge - Culevit, Noni, Paraprotex

 Søk 
PRODUKTER
KJØP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Om Calivita Klubb

Om Calivita Klubb

Calivita Klubb er en klubb for folk som har helse for seg selv og sine familier er en topp prioritet. Den moderne verden fører med seg mange sivilisasjon risikerer nesten samtidig gjør oss til rask livsstil. Er ikke bidrar til vår helse og velvære. Ta vare på helsen din Calivita har skapt kosttilskudd basert kun på naturlige ingredienser. De hjelper til å kvitte seg med mange sykdommer og ulemper plager vår helse. Bli med i Calivita klubben Du kan kjøpe disse kosttilskudd til lavere klubb pris, ca 30% billigere. Den Calivita Selskapet gjør det mulig for klubbens medlemmer, fordi den er overbevist om den gode kvaliteten på produktene. Dette bekreftes av hundretusener av festglade mennesker fra hele Europa. Derfor Calivita klubben er ikke noe annet enn et program laget av et selskap som fremmer fornøyde kunder. Kunder som har kvittet seg med sine helseproblemer, ønsker å holde seg i form og ønsker å hjelpe andre mennesker i sine helseproblemer.

Som medlem i klubben i tillegg til økonomiske bonuser, får du andre fordeler. Før du leser om fordelene, bør du vet om en veldig viktig ting.

Som medlem i klubben har du ingen ansvar. Du er ikke tvunget til å kjøpe vanlig eller kjøpe enkelte produkter. Du kjøper det du vil, når du vil og i slike mengder som du vil! Medlemskap i klubben er gyldig hele tiden så det er ikke nødvendig å fornye.


Fordeler med å være i klubben:
- Muligheten til å kjøpe til en klubb pris direkte fra Calivita

- Kjøpe mer får du ekstra rabatter og kjøpe enda billigere

-
Å være fornøyd med produktet kan du anbefale det til venner og familie. Dette vil øke din rabatt enda mer, og noen ganger kan det slå inn i en bedrift og merinntekter.

- Du vil også motta e-abonnement av selskapets publikasjoner CaliNews - som inneholder informasjon om sunn livsstil og hvordan man skal håndtere klager.

Hvordan bli med i klubben?

For å bli med i klubben bare for å plassere en ordre for et minimumsbeløp i klubb prisene Ordren vil bli sendt til Calivita selskapet. Etter å ha plassert en ordre, direkte fra Calivita selskapet vil du motta bestilte produkter og startpakke som inneholder:

- Fullt illustrert katalog som beskriver alle produkter
- En DVD med informasjon om selskapet, så vel som organiserte arrangementer
- Book "New Quality of Life" viser hvordan å betale mindre for produkter eller for å lage din egen lønnsom virksomhet base


For å bli en CALIVITA klubb medlem bestille og nyte alle fordelene av å være i klubben!

 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu