Elektronikk - Calivita i Norge

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Gå til innhold

Elektronikk

Elektronikk
Enheten AQUARION er en kraftig vannfiltreringsapparat som produserer ionisert, oksygenrikt, heavy metal og gift gratis vann. Surhet eller alkalitet kan justeres individuelt. Den kan brukes for forskjellige formål. Ionisert alkalisk vann er en antioksidant og på grunn av sin alkalisering effekt kan tilby flere fordeler for kroppen vår. Surt vann er kun til utvortes bruk.
magnetisk descaler
1x E-Protect Disc, 1x E-Protect Card and 2x E-Protect Stickers

Bruk minst en Disc på hvert sted hvor du er omgitt av EMF.
1x E-Protect Card, 2 x E-Protect Stickers

E-Protect Card fungerer best når holdes nær kroppen.
E-Protect Sticker må påføres direkte på elektronisk enhet. På baksiden av telefonen, på din bærbare PC, skjerm, mikrobølgeovn, dashbordet i bilen, etc .. Sørg for å bruke en på hver enhet du bruker.
BioHarmonex® er en bio-resonans enhet, spesielt utviklet for hjemmebruk , som avgir en svært lav intensitet, pulserende elektromagnetiske felt. Den moderne, estetisk utseende, tredje generasjon enhet, lett anvendelig av alle, har tjuefem forskjellige programmer for å sette i henhold til dine personlige behov.
4 stk

Anti-elektrosmog familie

E-Protect Sticker må festes direkte på den elektroniske enheten. På baksiden av telefonen, på den bærbare datamaskinen, skjermen, mikrobølgeovnen, dashbordet på bilen, osv.. Sørg for å bruke en på hver enhet du bruker.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tilbake til innholdet