Formler som støtter immunsystemet - Calivita i Norge

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Gå til innhold

Formler som støtter immunsystemet

Formler som støtter immunsystemet
50 kapsler

Hvis du tror på naturlige løsninger, er Royal Jelly ekstrakt for deg. Bees mate queen-bee med dette næringsstoffet konsentrat. Dette stoffet gjør henne i stand til å leve så lenge som 3-4 år, mens levetiden for arbeidstagere bare 4-6 uker. Forbruket av kongelig gelé konsentrat er gunstig for mennesker også.
180 kapsler

Immunsystemet : motstanden og styrke vår kropp bør være kontinuerlig støttes; bare i løpet av nød! Katteklo i De aktive agenter ImmunAid kan støtte normal funksjon av immunforsvaret , hjelper bevare vår motstand.
30 kapsler

kosttilskudd som støtter immunitet
240 ml

SambuRex er en formel som først og fremst retter seg mot vern av immunsystemet ; de viktigste ingrediensene er hyllebær og Echinacea som har blitt brukt for lenge i folkemedisin, og Astragalus som påføres med forkjærlighet i Øst-medisin. På grunn av sin flytende form, kan denne spesielle urte blanding være tilstrekkelig selv for dem som av en eller annen grunn ikke liker nettbrett og kapsel formler.
4x 240 ml

4 flasker pakke

Betal for 3 få den 4 gratis
90 Tabletter

På grunn av sin sammensetning, støtter effektivt sunn funksjon av immunsystemet . Vi anbefaler den for de som ønsker å ha en mer kompleks forsvar, eller ofte møte situasjoner der kroppen vår trenger hjelp.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tilbake til innholdet