Formler som støtter immunsystemet - Calivita International i Norge - Culevit, Noni, Paraprotex

 Søk 
PRODUKTER
KJØP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Formler som støtter immunsystemet

Formulas supporting the immune system
Formler som støtter immunsystemet

Bee Power

50 kapsler

Hvis du tror på naturlige løsninger, er Royal Jelly ekstrakt for deg. Bees mate queen-bee med dette næringsstoffet konsentrat. Dette stoffet gjør henne i stand til å leve så lenge som 3-4 år, mens levetiden for arbeidstagere bare 4-6 uker. Forbruket av kongelig gelé konsentrat er gunstig for mennesker også.

Add

Immunaid

180 kapsler

Immunsystemet : motstanden og styrke vår kropp bør være kontinuerlig støttes; bare i løpet av nød! Katteklo i De aktive agenter ImmunAid kan støtte normal funksjon av immunforsvaret , hjelper bevare vår motstand.

Add

SambuRex

240 ml

SambuRex er en formel som først og fremst retter seg mot vern av immunsystemet ; de viktigste ingrediensene er hyllebær og Echinacea som har blitt brukt for lenge i folkemedisin, og Astragalus som påføres med forkjærlighet i Øst-medisin. På grunn av sin flytende form, kan denne spesielle urte blanding være tilstrekkelig selv for dem som av en eller annen grunn ikke liker nettbrett og kapsel formler.

Add

SambuRex Pack

4x 240 ml
4 flasker pakke
Betal for 3 få den 4 gratis

Add

VirAgo

90 Tabletter

På grunn av sin sammensetning, støtter effektivt sunn funksjon av immunsystemet . Vi anbefaler den for de som ønsker å ha en mer kompleks forsvar, eller ofte møte situasjoner der kroppen vår trenger hjelp.

Add
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu