Kosmetiske produkter - Calivita i Norge

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Gå til innhold

Kosmetiske produkter

Kosmetiske produkter
50 ml

Fuktighetsinnholdet i huden er viktig ikke bare for estetikk. Det beskytter kroppen mot ytre skadelige effekter og hindrer vannet i legemet fra å fordampe fra kroppen. Aquabelle produktserie består av en Hydrating Cleanser Lotion, en regenererende og en Nourishing Cream for en sunn, lys hud.
50 ml

Fuktighetsinnholdet i huden er viktig ikke bare for estetikk. Det beskytter kroppen mot ytre skadelige effekter og hindrer vannet i legemet fra å fordampe fra kroppen. Aquabelle produktserie består av en Hydrating Cleanser Lotion, en regenererende og en Nourishing Cream for en sunn, lys hud.
EveryMomenter et hormon-fri, urtebasert kosmetisk produkt som sikrer intime helse, mens det tilbyr også hjelp med mindre skader, bitt eller brannsår og slitne muscles.This gjør det er en ideell løsning for hele familiens hjem apotek.
50 ml

Økologisk anti-aldringskrem

ORGANICARE ANTI-AGEING CREAM anti-aldringskrem reduserer synligheten av rynker, fukter intensivt og gir næring til ansikt, hals og dekolletage. Dens hurtigabsorberende, behagelige, lette tekstur strammer og fyller huden delikat, men likevel rask og synlig. Hemmeligheten ligger i den unike kombinasjonen av naturlig hyaluronsyre og organiske urter som aloe vera, olivenolje, søtmandelolje, sheasmør og jojobaolje.
Organisk shower gel 250 ml

ORGANICARE badekar og dusj (250 ml) gel forsiktig renser, beskytter og pleier huden din mens du tar en dusj eller et bad, fyller du med behagelig friskhet og en følelse av velvære.
Organisk body lotion 250 ml

ORGANICARE Body Lotion (250 ml) absorberes raskt, avslappende og beskytter utmattet hud, gir det med næringsstoffer, og dermed gjør den myk, silkeaktig og fleksibel i lang tid. Den kan brukes til hele kroppen, også på normal hud.
50 ml

ORGANICARE DEO ROLL-ON organisk deodorant kontrollerer og balanserer svetteprosessen, samtidig som den tar hensyn til hudens naturlige funksjon.

Dens organiske aktive ingredienser, som aloe vera, lavendel-, olivenolje, rosmarin eller sitronskallekstrakt, har naturlige antibakterielle egenskaper. De slapper av og beskytter underarmshuden, og gir deg 24 timer med naturlig friskhet.

Produktet inneholder ikke aluminiumsalter, parabener eller alkohol.
ORGANICARE HAIR CONDITIONER (200 ml) er det perfekte supplement til vår sjampo. Det pleier forsiktig, styrker og beskytter håret ditt etter at du vasker det. Sine verdifulle næringsstoffer gjør håret mykt, skinnende og easytocomb.
REDNINGS GEL (60 ml)

Vi har utviklet vår organiske førstehjelp balsam for umiddelbar smertestillende , kjøling og avslapping av huden. Vi har vedlagt gode urter som aloe vera, mentol, kamfer, kamille, mallow eller rosmarin i en roll-on beholder slik at det kan gi deg rask hjelp ved revmatiske smerter, muskelkramper og belastninger, solbrenthet, insektbitt eller blokkert luftveiene . Bruken er like ideelt etter sportsaktiviteter, under utflukter eller ferier.
ORGANICARE SHAMPOO (200 ml) forsiktig renser og beskytter hodebunnen og håret fra alle forurensing forårsaket av daglig stress og ytre påvirkninger vi er utsatt for. Den kan brukes på alle typer hår, og også for daglig bruk.
75 ml

Økologisk tannkrem
75 ml

Dessverre , vi står overfor en rekke ubehagelige effekter hver dag, noe som negativt påvirke helsen til våre ben. Er det noen som aldri har hatt følelsen av tunge bein på slutten av en lang dag i en pen, men ubehagelig, par sko, eller brenner, hovne føtter etter å ha stått i lang tid? Vein omsorg tilbyr naturlig løsning på disse problemene.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tilbake til innholdet