Kosmetiske produkter - Calivita International i Norge - Culevit, Noni, Paraprotex

 Søk 
PRODUKTER
KJØP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Kosmetiske produkter

Cosmetic products
Kosmetiske produkter

Aquabelle 3 i 1 skjønnhetspakke

Vi tilbyr Aquabelle dag og natt ansiktskrem og rensekrem med DD vanninnhold sammen i en stilig gavepakke til en spesiell pris! Opplev hvordan det føles når vi kombinerer kraften i naturen med moderne vitenskap i en uimotståelig duft eller overraske din kjære!

Add

AQUABELLE Hidrating cleanser Lotion 150 ml

Fuktighetsinnholdet i huden er viktig ikke bare for estetikk. Det beskytter kroppen mot ytre skadelige effekter og hindrer vannet i legemet fra å fordampe fra kroppen. Aquabelle produktserie består av en Hydrating Cleanser Lotion, en regenererende og en nærende fløte for en sunn, lys hud.

Add

AQUABELLE Nourishing cream 50 ml

Fuktighetsinnholdet i huden er viktig ikke bare for estetikk. Det beskytter kroppen mot ytre skadelige effekter og hindrer vannet i legemet fra å fordampe fra kroppen. Aquabelle produktserie består av en Hydrating Cleanser Lotion, en regenererende og en Nourishing Cream for en sunn, lys hud.

Add

AQUABELLE Regenerating cream 50 ml

Fuktighetsinnholdet i huden er viktig ikke bare for estetikk. Det beskytter kroppen mot ytre skadelige effekter og hindrer vannet i legemet fra å fordampe fra kroppen. Aquabelle produktserie består av en Hydrating Cleanser Lotion, en regenererende og en Nourishing Cream for en sunn, lys hud.

Add

Everymoment 135 gr

EveryMomenter et hormon-fri, urtebasert kosmetisk produkt som sikrer intime helse, mens det tilbyr også hjelp med mindre skader, bitt eller brannsår og slitne muscles.This gjør det er en ideell løsning for hele familiens hjem apotek.

Add

OrganiCare Bath & Shower

Organisk shower gel 250 ml

ORGANICARE badekar og dusj (250 ml) gel forsiktig renser, beskytter og pleier huden din mens du tar en dusj eller et bad, fyller du med behagelig friskhet og en følelse av velvære.

Add

OrganiCare Body Lotion

Organisk body lotion 250 ml

ORGANICARE Body Lotion (250 ml) absorberes raskt, avslappende og beskytter utmattet hud, gir det med næringsstoffer, og dermed gjør den myk, silkeaktig og fleksibel i lang tid. Den kan brukes til hele kroppen, også på normal hud.

Add

OrganiCare Hair Conditioner

ORGANICARE HAIR CONDITIONER (200 ml) er det perfekte supplement til vår sjampo. Det pleier forsiktig, styrker og beskytter håret ditt etter at du vasker det. Sine verdifulle næringsstoffer gjør håret mykt, skinnende og easytocomb.

Add

OrganiCare Pack

Overrask din kjære eller deg selv med en OrganiCare økologisk kosmetikk pakke som inneholder: dusjsåpe , body lotion, og sjampo og balsam.

3 = 4 med gratis skjønnhet saken

Add

OrganiCare Rescue Gel

REDNINGS GEL (60 ml)

Vi har utviklet vår organiske førstehjelp balsam for umiddelbar smertestillende , kjøling og avslapping av huden. Vi har vedlagt gode urter som aloe vera, mentol, kamfer, kamille, mallow eller rosmarin i en roll-on beholder slik at det kan gi deg rask hjelp ved revmatiske smerter, muskelkramper og belastninger, solbrenthet, insektbitt eller blokkert luftveiene . Bruken er like ideelt etter sportsaktiviteter, under utflukter eller ferier.

Add

OrganiCare Shampoo

ORGANICARE SHAMPOO (200 ml) forsiktig renser og beskytter hodebunnen og håret fra alle forurensing forårsaket av daglig stress og ytre påvirkninger vi er utsatt for. Den kan brukes på alle typer hår, og også for daglig bruk.

Add

OrganiCare Toothpaste Aloe

ORGANICARE ALOE tannkrem (75 ml) inneholder aloe vera, mallow og eukalyptus, som har forfriskende og anti-inflammatorisk virkning, og i tillegg til å forsiktig rense tennene, slapper det betent tannkjøtt.

Add

OrganiCare Toothpaste White Clay

ORGANICARE White Clay tannkrem (75 ml) er en tannkrem med hvit leire, sitron og mallow, som har en desinfiserende og whitening effekt, slik at den tilbyr den perfekte løsningen hvis skjønnhet tennene er viktig for deg i tillegg til grundig rense dem.

Add

VEIN CARE 75 ML

Dessverre , vi står overfor en rekke ubehagelige effekter hver dag, noe som negativt påvirke helsen til våre ben. Er det noen som aldri har hatt følelsen av tunge bein på slutten av en lang dag i en pen, men ubehagelig, par sko, eller brenner, hovne føtter etter å ha stått i lang tid? Vein omsorg tilbyr naturlig løsning på disse problemene.

Add
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu