Bare for kvinner, bare for menn - Calivita i Norge

Products - button
pole pod menu
Shopping - button
Partner - button
Gå til innhold

Bare for kvinner, bare for menn

Bare for kvinner, kun for menn
135 kapsler

Før eller senere i enhver kvinnes liv, "change" eller overgangsalder sett i. Det oppstår vanligvis i alderen 40 og 55, er det viktigste tegnet blir gradvis opphør menstruasjon. Dessverre , de medfølgende bivirkninger av menopause er ikke alltid hyggelig. Menopausal Formula kan være en stor hjelp.
120 tabletter

Det finnes faser i en kvinnes liv når næringsbehov skiller seg fra den "gjennomsnittlig" person. Etterspørselen av visse vitaminer og mineraler øker hos gravide og ammende mødre. New Life tilbyr stor hjelp i å hjelpe oppnå optimal vitamin tilbudet, noe som er viktig, ikke bare for å opprettholde mors helse, men også for en sunn utvikling av barnet.
60 tabletter

Pro-STP er en formel spesielt beregnet for senior menn. Dens naturlige ingredienser kan støtte sunn funksjon av kroppen, f.eks sin viktigste komponent så Palmetto, hjelper opprettholde sunn funksjon av prostata.
60 tabletter

Formelen inneholder urter som har vært brukt i folkemedisin i århundrer, og er høy i vitaminer og mineraler; deres andre aktive stoffer støtte effektivt friske, vitale prosesser i kvinnekroppen .
60 tabletter

Temaet for seksualitet og generering av avkom er like gammel som menneskeheten selv. Vårt seksuelle liv påvirker vår hverdag, og det har også omvendt. Urte ingredienser i Vital Man er tradisjonelt brukt i folkemedisin for å støtte sunn mannlig seksuell funksjon.
Calivita Partner logo
cGMP Certified logo
FDA logo
USDA ORGANIC logo
Organic logo
Tilbake til innholdet