Mineraler - Calivita International i Norge - Culevit, Noni, Paraprotex

 Søk 
PRODUKTER
KJØP ONLINE
PARTNER
Go to content

Main menu:

Mineraler

Minerals
Mineraler

Calcium Magnesium Plus

100 kapsler

Calcium Magnesium Plus er en formel som støtter sunn funksjon av bein. Den inneholder kalsium og magnesium, og av hensyn til en bedre utnyttelse, har vi supplert med den vitamin D3 og K2.

Add

Iron Plus

100 tabletter

Jern er et mineral som tilhører de såkalte "sporstoffer", som er stoffer som kroppen vår trenger, men bare i svært små mengder. Først av alt, jern er ansvarlig for oksygentransporten i hele kroppen, men det tjener andre formål i tillegg. Iron Plus gir det i en kompleks, oppdatert formel.

Add

MagneZi B6

90 tabletter

Lever du et hektisk opptatt liv, med mye stress, vesentlig mental og / eller fysisk belastning? Så formelen MagneZi B6 er spesielt for deg! Dets aktive ingredienser støtte riktig funksjon av nerve- og muskelsystemet , dessuten de er nødvendige for metabolske og energiproduksjonsprosesser . Helse, energi og enorm arbeidskapasitet .

Add

Mega Zinc

100 tabletter

Sink er en av de viktigste sporelementene ; det deltar i funksjon av flere enzymer. Det kan bli funnet i hver av våre celler, men kroppen vår lagrer ikke det, og mangel kan forekomme . Vi trenger sink kontinuerlig og i visse tilfeller - mennesker som bor i et område der luften er forurenset, eller mangler en balansert, blandet kosthold - det er verdt å supplere det i form av en moderne formel.

Add

Power Mins

100 tabletter

Foruten den allerede kjente rollen av vitaminer , er det tilstrekkelig mineral tilførsel av kroppen viktig også. Power Mins er en spesiell formel laget av spesielle mineraler. Dets ingredienser bidra til riktig mineral tilførsel av kroppen vår.

Add

Pro Selenium

60 tabletter

Det er velkjent at selen er en trace element av kraftig antioksidant virkning, som støtter vår kropp i beskyttelse mot frie radikaler. Men det er mindre kjent at - i tillegg til alle disse virkninger - det spiller en viktig rolle i sunn funksjon av immunsystemet . Det hjelper også å opprettholde normal produksjon av jod, som støtter skjoldbruskkjertelen hormoner.

Add

Strong Bones

100 kapsler

Strong Bones er en komplisert formel som inneholder kalsium og magnesium, som er viktige byggesteiner i våre bein. Tilskudd av kalsium og magnesium kan hjelpe opprettholde normale strukturer av bein og tenner, og har mange andre fordeler.

Add
 
Calivita Shop - Calivita Supplements - Ac-Zymes, Cholestone, Immunaid, Liquid Chlorophyll, Noni, Nopalin, Paraprotex, Pure Yuca, Rhodiolin, Virago, Xantho Plus - Calivita Club
Copyright 2017 Pharmavita. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu